19 agosto, 2018

Vall del Glorieta

La ruta recupera un antiguo camino natural reconvertido en un itinerario de senderismo que describe un interesante recorrido por el complejo hidráulico del valle. Catalogado como patrimonio local de carácter histórico-cultural el sendero nos invita a dar un paseo en el tiempo por antiguos caminos vecinales, de diferente tipología y uso, que unen entre sí molinos, acequias, fuentes y captaciones de agua.

L’Ajuntament ha aprovat una ordenança de regulació de l’accés a la Vall del Glorieta

L’objectiu és protegir l’espai natural i també garantir la seguretat de les persones perquè és una zona amb alt risc d’incendi forestal.  Es permet l’accés a la vall de vianants pels camins o senders existents i es prohibeix la circulació d’autobusos i vehicles d’alt tonatge, també es prohibeix l’accés amb vehicles motoritzats a la carretera del Remei els dies d’alta massificació o risc elevat d’incendi en què s’activi el Pla Alfa (Generalitat). Queda prohibit l’estacionament en tot el camí i només es pot aparcar en les àrees habilitades (aparcament de pagament a Mas de Forès). Trobareu informació detallada sobre els accessos des d’Alcover a mas de Forès a peu, tant  pel camí de l’Albiol com per la carretera del Remei, a la GUIA DE NATURA que us podeu descarregar. Així com informació sobre els itineraris del camí natural d’Alcover-Mont-ral i el patrimoni que l’envolta.

L’Ajuntament ha aprovat una ordenança de regulació de l’accés a la Vall del Glorieta

Horario y precio del párking a Mas de Forès:

Del 15 de septiembre al 22 de junio: de 8 a 18 h, sábados, domingos y festivos.

Del 23 de junio al 14 de septiembre: de 8 a 19 h, todos los días de la semana.

Precio: 10 €, todo el día.

Con el ticket del párking de Mas de Forès incluye la entrada gratuita para toda la familia o grupo al museo (es necesario concertar visita para días posteriores a museualcover@alcover.cat).

Con la entrada al museo incluye un ticket de aparcamiento gratuito en el Mas de Forès.