El Museo presenta su programación cultural Primavera – Verano

El Museu d’Alcover ja ha presentat la programació Primavera-Estiu 2016. Aquesta correspon a la segona edició de la programació cultural del Museu per aquest any i preveu dur a terme 4 actes, repartits en els mesos d’abril, maig, juny i juliol.

El primer acte tindrà lloc el divendres 22 d’abril a les 20:00h, i serà el taller-degustació titulat: Els secrets de la mel, on de la mà d’un professional apicultor, l’Alcoverenc Josep M. Llorens, descobrirem la mel com a aliment saludable i sostenible, com innovació i patrimoni gastronòmic i com un producte natural de millora en la qualitat de vida de les persones

El mes de maig seguiran els actes, més concretament el dia 21, amb la nit màgica dels museus. Un recorregut històric pel nucli antic, on els participants veuran com la fotografia, el cinema, la música i els avenços tecnològics transformaren la vida quotidiana immortalitzant els pobles i el llegat del seu passat.
Aquesta activitat està organitzada conjuntament amb el Convent de les Arts amb motiu del Dia Internacional dels Museus, (18 de maig). Al finalitzar el cinema musicat que tindrà lloc al Convent de les Arts (consulta horari i preus a conventarts.cat) s’iniciarà el recorregut històric (22:00h), que és una activitat gratuïta, però té les places limitades i serà necessària la incripció prèvia trucant al museu 977.84.64.52.

El dissabte 11 de juny a les 11:00h, tindrà lloc una ruta per descobrir els recursos hídrics d’Alcover, que anirà a càrrec dels autors de l’estudi-inventari, Neus Figueres, Marc Caparó i Francesc Català. Aquesta activitat és gratuïta, però cal inscriure’s prèviament.

Tancant l’agenda cultural primavera-estiu, el divendres, 15 de juliol a les 22:00h es farà una visita nocturna al campanar i sota coberta de l’església Nova. Aquesta activitat també és gratuïta i cal inscriure’s al museu.